Transport

Resa till festivalen

Resa till Kristianstad från hela Sverige och till och med från Danmark är enkelt med kollektivtrafiken! Det finns välanslutna tåg- och bussförbindelser som tar dig direkt till denna livliga stad i södra Sverige. Oavsett om du kommer från Stockholm, Göteborg, Malmö eller till och med från städer i Danmark som Köpenhamn och Helsingör, finns det bekväma alternativ för att ta sig till Kristianstad. Så slipp bekymra dig om bilköer och parkeringsproblem, och res smidigt,Hållbart och enkelt till festivalen med kollektivtrafiken!

Resa hem

Resa hem

Vi erbjuder transferbussar hem från festivalen! Vi erbjuder fyra rutter för att du ska kunna åka hem bekvämt och säkert efter festivalen.

Alla bussar avgår kl. 01:30 från Centrala Bussstationen i kristianstad, bara 1 minuts gångavstånd från festivalområdet. Vi har noggrant valt ut stoppen längs varje rutt för att du ska kunna hoppa av bussen nära din destination.
För att köpa en biljett väljer du bara din buss och rutt från listan ovan och klickar på "Köp biljett". Du kommer att omdirigeras till vår säkra betalningssida för att slutföra köpet.
Observera att biljetterna säljs i begränsat antal och rekommenderas att köpas direkt för att säkra din plats.
Vi ser fram emot att hjälpa dig att resa bekvämt och smidigt hem efter festivalen. Kontakta oss om du har några frågor eller behöver mer information.

Buss Malmö

Fredag & Lördag
200 SEK


Stannar vid:
- Hörby, busstorget
- Lund, tågstationen
- Malmö Central

Buss Helsingborg

Fredag & Lördag
200 SEK


Stannar vid:
- Hässleholm, tågstationen
- Tyringe, Ivars kiosk
- Perstorp, parkeringen Plastens Hus
- Helsingborg, Knutpunkten

Buss Karlskrona

Fredag & Lördag
200 SEK


Stannar vid:
- Bromölla, Preem/Maxi
- Sölvesborg, Lasses kiosk
- Karlshamn, tågstationen
- Ronneby, tågstationen
- Karlskrona, tågstationen

Buss Växjö

Fredag & Lördag
200 SEK


Stannar vid:
- Knislinge, Preem macken
- Osby, tågstationen
- Älmhult, tågstationen
- Växjö, tågstationen