Skip to main content

Vad kul att DU vill vara en del av Trädgården Festival!

Att delta som volontär är inte bara ett sätt att bidra till ett gemenskapsevenemang, utan det ger dig också en unik upplevelse och en chans att skapa minnen för livet samt nätverka med andra volontärer & personal!

Vad innebär arbetet?

Arbetet dag/kvällstid innan festivalen samt efter festivalen består av byggarbete i utomhusmiljö. Det handlar om varierande uppgifter såsom tältbygge, uppsättning av insynsskydd, stängselbygge, golvbygge, städ, utplacering av bänkbord m.m.

​Arbetar du en festivaldag handlar arbetet om att bevaka ingångar, arbeta i entrén, arbeta som backstage personal, och övrig rodd m.m.

En erfarenhet rikare

Alla volontärer får en festivalbiljett som tack för den fantastiska insats man gör.

Jobbar du 1 pass så får du festivalbiljett till fredagen eller lördagen. Jobbar du 2 pass så får du gå båda dagarna! Det finns möjlighet att jobba fler än 2 pass gentemot merchandise, och andra belöningar!
Vi bjuder givetvis på mat och dryck under arbetet.

Är du redo att bli en del av Trädgården Festival 2024?

Att arbeta på Trädgården Festival innebär flera förmåner, bland annat en gratis festivalbiljett. Volontärarbetet är en merit på sitt CV och en rolig upplevelse! I alla arbetspass ingår raster och 1 fri måltid med dryck! 

Varje arbetspass är 12 timmar långt, inklusive raster. Välkommen att söka nedan!

Ansök till volontär idag