Skip to main content

Volontär

Vad kul att DU vill vara en del av Trädgården Festival!

Att delta som volontär är inte bara ett sätt att bidra till ett gemenskapsevenemang, utan det ger dig också en unik upplevelse och en chans att skapa minnen för livet samt nätverka med andra volontärer / personal!
Alla volontärer får en festivalbiljett som tack för den fantastiska insats man gör.

Jobbar du 1 pass så får du festivalbiljett till fredagen eller lördagen. Jobbar du 2 pass så får du gå båda dagarna! Det finns möjlighet att jobba fler än 2 pass gentemot merchandise, och andra belöningar!
Man väljer själv vilka pass man vill ta, men arbetar du efter festivalen måste du skriva på ett avtal som gör dig betalningsskyldig ifall du inte dyker upp på ditt pass.
Varje arbetspass är 10 timmar långt, exklusive en lunch rast på 30 minuter.
Vi bjuder givetvis på mat och dryck under arbetet.

Vad innebär arbetet?

Arbetet dag/kvällstid innan festivalen samt efter festivalen består av byggarbete i utomhusmiljö. Det handlar om varierande uppgifter såsom tältbygge, uppsättning av insynsskydd, stängselbygge, golvbygge, städ, utplacering av bänkbord m.m.
OBS: Arbetet är fysiskt, kom i kläder för utomhusarbete.
​Arbetar du en festivaldag handlar arbetet om att bevaka ingångar, arbeta i entrén, servera personalen, arbeta som backstage personal, och övrig rodd m.m. Volontärarbetet är en merit på sitt CV och en rolig upplevelse!